Menu
Creators of image
Header afbeelding

wie wij zijn

FULL-SERVICE VIDEOPRODUCTIEBEDRIJF

Ik neem contact op
Martine

Martine Grol

Founder, co-owner & producer

Martine was al jong een alleskunner en een mensenmens. Het ondernemen is haar met de paplepel ingegoten. Zij voelt aan wat opdrachtgevers willen en tegelijkertijd weet ze meteen wat de beste aanpak is. Een scherpe en open blik, gecombineerd met humor, oprechtheid en nieuwsgierigheid, zorgen ervoor dat ze met haar team een prestatie neerzet, voor en achter de schermen.

Colin

Colin Hut

Co-owner, producer & AV-specialist

Colin heeft gevoel voor beeld, ritme en mensen. Met zijn positieve houding heeft hij oog voor wat anderen beweegt. Bij MADE BY MEDIA is hij de drijvende kracht achter de camera, de montage, het team en de mooiste producties. In zijn vrije tijd daagt hij zichzelf uit, en bereikt klimmend de top van zijn eigen kunnen.

 

 

HOE WE HET DOEN

1. Communicatie
Goed communiceren is zeer essentieel en de basis voor onze films. Dit begint bij het voortraject, waarbij we je ‘het hemd van het lijf’ vragen. Door regelmatig contact, kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

2. Snelheid
Dat we kwaliteit leveren, is voor ons vanzelfsprekend. Maar het is gebleken, dat het behalen van deadlines minder vanzelfsprekend blijkt in ons vak. Wij communiceren snel en efficiënt en komen afspraken na.

3. Enthousiasme
We werken al vele jaren met plezier en naar tevredenheid met dezelfde collega’s uit de TV-wereld. Dat schept een band en een goede sfeer op de set. En dát horen we dan ook vaak terug van opdrachtgevers.

4. Flexibel
Onze ervaren crew bestaat uit mensen die zich als een kameleon aanpassen aan situaties in binnen- en buitenland. Reizen is dus geen belemmering en niets is ons teveel.

5. Specialisme
Wij zijn generalisten, wat als producers zeer goed van pas komt. Maar voor iedere opdracht werken we met de juiste specialisten uit de TV- of filmbranche: van animator tot editor, tot cameraman tot voice-over.

6. Innovatief
We houden de laatste ontwikkelingen bij. Zo maken we al zo’n 10 jaar animatiefilms en vliegen we met speciale indoor drones. We ontwikkelen nieuwe concepten en blijven investeren in kennis en apparatuur.

7. Eén contactpersoon
Jij hebt altijd contact met één van ons als producer, om ruis te voorkomen. Wij zijn de ‘tolk’, die een vertaling maakt tussen jouw wensen en de technische specialisten, en terug. Duidelijke taal, daar houden we van.

8. Doelgroepgericht
Bij het maken van een film staat de ‘kijker’ op 1. We verdiepen ons in jouw doelgroep, voordat we aan de slag gaan. Hierbij spelen muziek, look and feel, tone of voice, acteurs en de snelheid van de film een grote rol.

9. Marketingtechnisch- en commercieel denken
We kijken verder dan alleen het produceren van een film; Kom je niet té commercieel over? Wat is nu hot en wat niet? Waar zit je doelgroep en wat willen ze graag zien? Waar plaats je de video? etc.

10. Accuraat
Je wilt als opdrachtgever niet 10 correctierondes door moeten, om alsnog ontevreden te zijn over het eindresultaat. Accuratesse is our middle name! Zowel in het voortraject, tijdens het filmen én in de montage.

MISSIE

MADE BY MEDIA is een puur en transparant videoproductiebedrijf uit Nijmegen, dat werkt met veel passie voor het vak. We maken hoogwaardige animatiefilms en videoproducties voor onze opdrachtgevers. 

VISIE

We hebben communicatie, snelheid, creativiteit en vakmanschap in een hoog vaandel staan. De wensen en behoeften van onze opdrachtgevers zijn het uitgangspunt van ons denken en handelen. Vanwege onze grote kennis en jarenlange ervaring in de media, zijn we in staat producties te maken waar wij en de klant trots op kunnen zijn.

ERKENNING

Sinds januari 2013 mag MADE BY MEDIA zich een ‘erkend leerbedrijf’ (SBB en GOC) noemen voor stagiairs van alle opleidingsniveau’s in de creatieve industrie in Nederland, vanaf MBO-niveau 3-4 en hoger. Door jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, de media en als workshopsleiders (CRKBO), vinden wij het erg leuk om kennis over te dragen. Zo lopen er ieder half jaar stagiairs stage bij ons en geven wij regelmatig workshops op scholen en bij bedrijven.

Daarnaast is Martine VCA (basis) gediplomeerd, waardoor zij veilig op verschillende bouwplaatsen mag filmen.

certificatecertificatecertificate
“De samenwerking en de communicatie was erg prettig, met een mooi eindresultaat dat we met trots hebben laten zien op een internationaal openbaar vervoer congres.”
Guy Hermans – CROW
“Twee bedrijfsfilms laten maken. Zeer professionele aanpak. Er werd goed meegedacht en het resultaat mag er meer dan zijn!”
Marcel van der Manden – Sheepie Products B.V.
“Hun kracht is dat zij heel goed luisteren naar de wensen en deze vervolgens uitstekend vertalen in een mooi eindproduct.”
Peter van der Neut – Director Operations HTR Rubber and Foam
“Het samenwerken met MADE BY MEDIA is zeer goed bevallen, ze werken professioneel, zijn erg enthousiast, creatief en hebben oog voor de wens van de klant. ”
Arthur Scheltes – Adviseur OV en Zelfrijdende Voertuigen – Goudappel Coffeng
“Filmen is een vak apart. Het vraagt een scherpe blik, de juiste timing, een goed plan en kennis van zaken. MADE BY MEDIA heeft dit allemaal in huis. Daar kwam ik achter tijdens de workshop ‘filmen en monteren met je smartphone’. Vakkundige uitleg, persoonlijke begeleiding en aangename setting.”
Eva van Otterlo – Eigenaresse De Bovenkamer