Menu
Creators of image

Videocursus op Ibiza

Afbeelding voor VIBIZA

VIBIZA

Videocursus op Ibiza

Three,Female,Traveler,Taking,Selfie,At,The,Beach.,Back,View

Waarom een videocursus op Ibiza?

Wij houden van Ibiza én van filmen, monteren en onze kennis delen, waarom zouden we dat dan niet combineren?!

Video is hot en mag niet ontbreken in je marketingstrategie! Wij leren je in deze ‘workation’ van 3 dagen alles over videomarketing, filmen en monteren met je smartphone en het gebruik van eenvoudige tools op… IBIZAAA! Daarnaast is er tijd voor jezelf met excursiemogelijkheden.

Ben je marketeer, ZZP’er of ondernemer en wil je alles leren over videomarketing, en dit combineren met netwerken onder de Spaanse zon? Dan past Vibiza bij jou! Zon, zee en video in september 2022! We hebben slechts 10 cursusplaatsen, dus wees er snel bij!

Een cursus over filmen en monteren met je smartphone volgen is nog nooit zo leuk geweest! Op het prachtige eiland Ibiza leren we je alles over visual storytelling, zakelijk filmen, monteren, interviewen, vloggen, videomarketing en alles wat je nodig hebt om ermee aan de slag te gaan.
Klinkt dit als filmmuziek in je oren? Ga dan mee op onze zonnige, maar ook nuttige cursus!

Guy,Take,A,Selfie,With,His,Stick,On,His,Holiday

Wat en wanneer?

Met een gezellige groep van maximaal 10 cursisten, gaan we in september 2022 op een heus ‘visual storytellingweekend’. Als ervaren TV-programmamakers, videomakers en erkende trainers, leren we je graag alle basisvaardigheden die je nodig hebt voor het maken van je eigen zakelijke video’s met je smartphone.

Wat je van ons kunt verwachten:

DAG 1:

· Ochtend: Aankomst gasten middels shuttlevervoer
· Middag: Kennismakingslunch in villa met voorstelvideo’s (eerder opgenomen), daarna eigen tijd
· Avond: Diner in villa
· Avondprogramma: vrijwillige wandeling naar Ibizastad of invulling naar eigen keuze

DAG 2:

· Ochtend: Ontbijt, basisworkshop Filmen en monteren met je smartphone – deel 1
· Begin middag: lunch, storyboard maken
· Middag: basisworkshop Filmen met je smartphone – deel 2 met Première en Oscaruitreiking
· Avond: Invulling diner en avondprogramma naar eigen keuze (er worden suggesties gegeven)

DAG 3:

· Vroege ochtend: Ontbijt met tips & tricks n.a.v. voorbeelden shortfilms gefilmd met een smartphone
· Ochtend: Excursie & lunchpakket
· Middag: shuttle naar vliegveld

Portrait,Of,Young,Beautiful,Tourist,Woman,Holding,Up,A,Smart

Wat leer je?

– Wat is Visual Storytelling?

– Waarom video als marketingtool?

– Cijfers Visual Storytelling

– Tips & tricks filmen met je smartphone

– Filmtechnieken, compositie, beeldtechniek

– Interviewtechnieken MoJo (mobiele journalist)

– Uitleg tools voor je smartphone om mee te filmen

– Storyboard maken

– Filmen met je smartphone in groepjes (eventueel individueel voor vloggers)

– Tips & tricks monteren met je smartphone

– Monteren met je smartphone

– Première met Oscaruitreiking!!

Es,Vedra,Island,Of,Ibiza,Cala,D,Hort,In,Balearic

Waar?

DE IDEALE PLEK VOOR EEN VIDEOCURSUS

Deze rustig gelegen luxe finca is gelegen in de buurt van Ibizastad en biedt een grote tuin, zwembad en ruime nette kamers. Er zijn diverse studio’s met badkamer en ze bieden ruimte vanaf 1 tot maximaal 25 personen.

Ibiza is meer dan alleen een party eiland, al is elk verblijf op deze finca al een feestje op zich!
Ook buiten het hoogseizoen leent het eiland zich voor een heerlijk verblijf op de finca. Super gelegen op 15 minuten loopafstand van zowel het strand van Talamanca als Ibiza stad.

* Je ligt met twee personen op één kamer, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met ieders wensen.

 

Ibiza,Road,Sign

Hoe?

KOSTEN
De vliegtuigkosten zijn voor eigen rekening. We raden je aan om allen dezelfde vlucht te boeken vanuit Eindhoven. De transferkosten van het vliegveld naar de finca zijn inbegrepen. Indien deze vlucht voor jou niet mogelijk is, dan dien je zelf voor vervoer te zorgen van en naar de airport.

Ben je geïnteresseerd in de kosten? Vul dan ons contactformulier in.

BETALING
Je wordt verzocht om een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag te voldoen binnen 14 dagen. De overige 50% zal uiterlijk 30 dagen voor vertrek worden betaald, hiervoor krijg je twee facturen.
Als annulering meer dan 60 dagen voor je vertrekdatum plaatsvindt, worden alle gedane betalingen gerestitueerd minus je aanbetaling. Bij annulering tussen 25-60 dagen voor vertrek wordt 50% van de totaalprijs gerestitueerd. Als de annulering minder dan 25 dagen voor je vertrekdatum plaatsvindt, wordt 100% van de aanbetaling voor elke andere betaling voor de totaalprijs verbeurd.

* Inbegrepen: Overnachtingen in ruime luxe finca met zwembad en gratis wifi, shuttlevervoer van en naar luchthaven, ontbijt & lunch dag 1, 2, 3
en avondeten op dag 1, excursie (en filmen met je smartphone), consumpties en snacks in de finca.
* Niet inbegrepen: avondeten dag 2, vluchten Ryanair, verzekeringen en handdoeken.

Group,Of,People,Watching,Video,On,The,Mobile,Phone,While

Wat cursisten over ons zeggen

“Afgelopen maandag de workshop gevolgd. Overduidelijk kwam op die dag, de opgebouwde kennis van professioneel filmen en camera werk van MADE BY MEDIA, naar voren. De passie waarmee zij die kennis wil delen met je is aanstekelijk. ‘s-Middags ging ik, met de medecursisten, de opgedane kennis in de praktijk brengen, inclusief monteren. Mede door de feedback van de trainers werd ik enthousiast gemaakt om vooral verder te gaan in het ontdekken en toepassen van alle mogelijkheden. Kortom, een aanrader voor een praktische en leerzame middag.” – Martin Groenewege – Directeur

“De workshop was een leerzame ervaring voor mij, zeker aangezien ik niet echt technisch ben. De trainers inspireren enorm, leggen goed uit en het is ongelooflijk wat je in een halve dag kunt leren. Een echte aanrader! Als communicatieadviseur is het handig om naast de kennis van de inzetbaarheid ook echt te weten hoe het werkt.” – Henrike van de Kraats – Communicatieadviseur

“Ik heb genoten van de workshop, kennis opgedaan over waar je zoal op moeten letten qua licht en standpunten, en over hoe je een filmpje levendig en dynamisch maakt. Vervolgens met deze nieuw verworven inzichten aan de slag: zelf een filmpje maken. Gewéldig wat ik in een halve dag tijd heb geleerd. Het kriebelt om te beginnen!” – Marijke Kunkeler – Trouwambtenaar

“Vorige week heb ik de workshop gevolgd bij MADE BY MEDIA. Een aanrader voor iedereen, van beginner tot iemand met meer ervaring. Door de praktische insteek kun je gelijk aan de slag! Na wat oefenen op mijn smartphone ga ik nu aan de slag met mijn videocamera. Met behulp van deze tips zojuist een dasspeld microfoon aangeschaft om een nog beter resultaat te behalen. Bedankt voor deze leuke, gezellige en vooral leerzame middag!” – Nadia Penners – Eigenaar

Colin Hut en Martine Grol

De trainers

MADE BY MEDIA is in 2010 opgericht door Martine Grol. Later is Colin Hut er als mede-eigenaar bij gekomen. Met ons videoproductiebedrijf maken we dus al meer dan 11 jaar professionele films voor bedrijven en instellingen. Daarnaast trainen we al vele jaren met succes op het gebied van filmen en monteren. Van mulitnationals tot ZZP’ers, niets is ons te gek.

Martine is uitgeroepen tot een van de beste trainers van Nationaal Instituut voor Marketing (NIMA) in Amsterdam in 2019, met een gemiddelde score van een 9.
Colin heeft een opleiding tot docent Engels en docent hiphop dansen gevolgd, waardoor ook hij gedreven is in het enthousiasmeren van groepen en het leuk vindt om zijn passie voor video over te kunnen brengen.
Daarnaast zijn we beiden werkzaam (geweest) voor Nationale en regionale tv-zenders.

Heb je er nu al zin in?! Denk je dat deze training ideaal is voor jou persoonlijk? Vul onderstaand formulier in of mail naar info@madebymedia.nl.

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
bezoekadres
Stationsplein 26 unit 1.10
6512 AB NIJMEGEN
The Netherlands
Plan route
KVK: 76861465
IBAN: NL47RABO0132562804
BTW: 860813423B01
×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?