Menu
Creators of image
Header afbeelding

MAAK JEZELF ZICHTBAAR!

MADE VISIBLE

VAN JEZELF PRESENTEREN

Ken je dat gevoel dat je moet presenteren, maar je niet goed weet hoe? Of je wilt meer klanten door beter zichtbaar te zijn, maar waar moet je beginnen? Of misschien wil je wel gaan ondernemen, maar je durft nog niet zo goed?

Ik kan jou helpen!

NAAR PRESTEREN

Samen gaan we aan de slag om jouw onzekerheden, zekerheid te maken, als het gaat om ondernemen, jezelf online of offline presenteren en daardoor presteren.
Je krijgt nieuwe inzichten en we gaan praktisch aan de slag.

Ik word er blij van als ik met jou mag sparren en jou goed beslagen ten ijs zie gaan. En als ik iets geleerd heb, dan moet je doen waar je energie van krijgt.

BUSINESSCOACH

EVEN VOORSTELLEN
Ik ben Martine Grol, oprichter en mede-eigenaar van videoproductiebedrijf MADE BY MEDIA. Sinds 2010 ben ik ondernemer, maar met twee ondernemende ouders, die ook weer uit een ondernemend gezin komen, kun je wel zeggen dat ik het met de paplepel ingegoten heb gekregen.

Als businesscoach, videoproducent, marketeer en trainer, heb ik jarenlang ervaring in online en offline zichtbaarheid. Ik ben een ondernemer in hart en nieren en ik heb door vallen en opstaan ons bedrijf tot een succes gemaakt. Maar het pad daar naartoe is niet vanzelf gegaan…
In mijn jonge jaren had ik enorme last van faalangst. Voor een spreekbeurt brak het zweet me uit. Toen ik de kans kreeg om te gaan zingen in een schoolband, greep ik mijn kans, om deze angst tegen te gaan. Ik weet als geen ander hoe het is om van de schaduw, met plezier in de spotlights te gaan staan, letterlijk en figuurlijk. Het heeft mij zowel privé als zakelijk veel gebracht om te durven spreken en zelfvertrouwen uit te stralen. En dit kan en wil ik jou ook graag leren.

“Hoe krijg je klanten als je jezelf niet laat zien?”

De ‘kunst’ van jezelf zichtbaar maken heb ik aardig onder de knie gekregen, als marketeer en TV-programmamaker. Omdat ik het leuk vind om mijn kennis te delen, ondernemers te zien groeien en bloeien, ben ik jaren geleden Partner geworden bij StartUp Nijmegen; een stichting die startende ondernemers op weg helpt. Als Partner coach je (startende) ondernemers en dat beviel mij zo goed, en ik kreeg zoveel mooie reacties, dat ik Made Visible ben begonnen. Mensen motiveren, helpen keuzes te laten maken, hun online en offline marketing aanpakken en samen nieuwe concepten bedenken, daar krijg ik heel veel energie van. Maar wat ik vaak in de gesprekken merk, is dat het vooral om een stukje zelfvertrouwen gaat, geloven in jezelf en in je bedrijf, en dat uitstralen. En ook hoe je jezelf zichtbaar kunt maken, om je product of dienst te kunnen verkopen. Dat vinden velen erg moeilijk. Hoe goed je ook denkt te zijn, jezelf zichtbaar maken, daar is moed en kennis voor nodig en zeker als starter valt dat niet mee. Ik herken dat van toen ik begon, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben als ondernemer, als ik mezelf en de films die we maken, niet had laten zien.

“Als je het niet laat zien, verkoop je ook niks.”

Mijn vader en moeder hadden 15 jaar een 5-sterren camping, waar ik al jong leerde verkopen. Met de Nijmeegse Vierdaagse, waar de camping bij op de route lag, kwam mijn vader regelmatig langs om de waren die ik verkocht vanachter een marktkraam, in het zicht te leggen. Een soort ‘spiegelen’, wat ze in veel supermarkten ook doen. Wát we ook verkochten, mijn vader zei altijd: “Zien doet verkopen Martine, zien doet verkopen!” Als kind snapte ik dat nog niet zo goed, maar nu zou ik iedereen die boodschap mee willen geven. Ik zie mijn website en social media-kanalen dan ook als mijn showroom, mijn winkel, mijn kraam.

Mijn levensmotto:
“If you do what you always did, you will get what you always got.”
Waarom deze? Omdat ik zelf heb ervaren, door vallen en opstaan, dat er buiten je comfortzone nog heel veel moois te vinden is.

SAMEN AAN DE SLAG

WAARMEE KAN IK JOU HELPEN? 
– Leren presenteren als een pro
– Persoonlijke ontwikkeling en inzichten
– Knopen doorhakken
– Boosten van je zelfvertrouwen
– Motiveren en inspireren om dat ene stapje te zetten
– Digitaliseren en professionaliseren
– Uit je comfortzone gaan
– Je grenzen laten bewaken
– Efficiënter werken
– Meer klanten krijgen door meer zichtbaarheid
– Marketing: nieuwsbrieven, huisstijl, social media goed inrichten etc.
– Profileren van jou als ondernemer en/of jouw bedrijf
– Leren filmen en monteren met je smartphone
– Opleiding ‘Krachtige communicatie & contentcreatie’

Hoe doen we dit?
Samen. Jij geeft aan waar je behoefte ligt en we gaan samen in gesprek. Je kunt kiezen voor online of offline sparringsgesprekken en we kunnen ook een mix maken. Heb je eerst behoefte aan een kennismakingsgesprek? Dat kan! We kunnen middels videobellen even samen kijken of er een match is.

Wat moet je van mij weten?
Al meer dan 10 jaar train ik mensen met succes in contentmarketing, hiervoor ben ik in 2018 uitgeroepen tot een van de beste trainers van het Nederlands Instituur voor Marketing in Amsterdam. Daarnaast ben ik CRKBO-geregistreerd docent, waardoor ik op kort-HBO opleidingen mag lesgeven. Dit doe ik samen met mijn compagnon al jaren voor de opleiding Contentmarketing en contentstrategie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Door vallen en opstaan, verschillende opleidingen, maar ook door vele gesprekken met ondernemers, interesse in psychologie, persoonlijke ontwikkeling en door meet dan 12,5 jaar te ondernemen, heb ik de nodige bagage om jou te helpen. Ik ben jouw ‘sparringspartner in online en offline zichtbaarheid’. Door mijn directheid, ben ik to the point en behalen we snel resultaat.

Wat anderen over mij als businesscoach zeggen:

“Ik heb een aantal – liefdevolle schop onder m’n kontsessies – met Martine gehad. Precies wat ik nodig had, en binnen no time hadden we de angel te pakken. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een enorme persoonlijke maar ook zakelijke ontwikkeling heb doorgemaakt. Haar motto hoor ik nog regelmatig in m’n hoofd, wanneer ik voor een uitdaging sta. Welke deze is verklap ik niet, want ik beveel een of meerdere sessies bij haar aan.” – Samia Labacci

“Met Martine kan ik uitstekend sparren over concepten op het gebied van marketing, communicatie en vooral creatieve uitingen. Vooral een concrete aanpak met een opvallende ‘Out of The Box-denkwijze’ werkt voor mij heel goed. Made Visible heeft mij erg geholpen om inspiratie op te doen en pragmatisch aan het werk te gaan. Daarnaast vind ik dat Martine een prettig persoon is om mee om te gaan, de samenwerking gaat dan toch een stuk vlotter.” – Pascal Ninaber

OPLEIDING

INHOUD OPLEIDING KRACHTIGE COMMUNICATIE & CONTENTCREATIE

Vooraf:
Intake, analyse van je behoeften – max. 30 min. (online)

Dag 1: Contentmarketing – 6 uur
Digitaliseren en professionaliseren van je contentmarketing, zoals je eigen social mediakanalen, maken van blogs,
nieuwsbrieven etc. Door middel van praktische tips & tricks, gaan we aan de slag met jouw content.

Dag 2: Contentcreatie – 6,5 uur
Filmen en monteren met je smartphone.
In één dag kun je je eigen vlog of promofilm opnemen met je smartphone en tot een volledige montage komen.
Je leert interviewen, filmen, regisseren, storyboards maken, videomarketing, tools en monteren. Aan het einde is er een heuze Oscar te winnen.
Kijk hier voor meer inhoud en reviews.

Dag 3: Communicatie – 4 uur
Presenteren en profileren als een pro.
In onze studio gaan we aan de slag met het schrijven van een elevatorpitch, welke we op camera gaan oefenen. Je krijgt in een veilige omgeving handige tips & tricks over je houding, hoe je overkomt en hoe te presenteren als een pro. Als je dit voor een camera kunt, dan kun je het overal.

Achteraf: 
Privé business coaching – max. 75 min.

Ready for the next step? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek of offerte aan via dit contactformulier.

WAT JE LEERT

JE LEERT TIJDENS DE OPLEIDING:

• Uit de schaduw krachtig in de spotlights te gaan staan
• De theorie van contentmarketing en hoe je deze op praktische wijze kunt implementeren in je eigen social mediakanalen.
• Hoe je een betere klantmagneet kunt zijn met de juiste posts en marketingtools
• Van medecursisten over hun eigen praktijkcases
• Presenteren als een pro
• Video’s en vlogs maken met je smartphone
• Dat je zelfvertrouwen geboost is
• Hoe je overkomt op anderen

Je gaat naar huis met:
• Een flinke dosis energie om aan de slag te gaan
• Meer zelfvertrouwen
• Vaardigheden waarmee je tijdens een netwerk, presentatie of voor de camera professioneel kunt presenteren
• Jouw geupdate social mediakanalen
• Praktische handvatten en tools om thuis mee te werken
• Handouts om alles nog eens terug te lezen
• Een certificaat van deelname

VOOR WIE

DEZE BASISOPLEIDING IS BESTEMD VOOR ONDERNEMERS DIE:

• Meer zichtbaar willen zijn, zowel online als offline
• Meer klanten willen
• Geloven in hun vak, maar niet goed weten hoe ze dat aan de man moeten brengen
• Communicatie en marketing niet als hun sterkste kant zien
• Meer zelfvertrouwen willen uitstralen
• Meer uit zichzelf willen halen
• Uit hun comfortzone willen gaan, maar wel op een fijne manier daarin begeleid willen worden
• Zichzelf beter willen presenteren (en daardoor presteren), zowel online als offline

WAAR, WANNEER, WAT?

WAT KOST HET?
De investering voor de opleiding bedraagt 1250 euro p.p. (excl. btw).
Dit bedrag is inclusief handouts, certificaat, lunch, koffie/thee en tussendoortjes.

Naast de basisopleiding kun je ook modules op maat volgen en extra coaching krijgen, met behulp van experts.
Laten we samen aan de slag gaan, want zoals gezegd: “If you do what you always did, you will get what you always got”.

Waar en wanneer?

De opleiding wordt een paar keer per jaar gegeven in onze studio en workshopruimte op

Stationsplein 26 unit 1.10
6512 AB Nijmegen

Vul onderstaand contactformulier in indien je interesse hebt.

Let’s go!×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?