Menu
Creators of image
Afbeelding voor Virtuele videotour

Virtuele videotour

SLIMME INTERACTIEVE ONLINE EVENTS & MEETINGS

Ik neem contact op

Live interactieve rondleidingen

Onze virtuele videotours zijn uniek doordat ze interactief zijn en niet zoals gebruikelijk met foto’s zijn, maar met video’s! Door de informatieve hotspots en filmpjes is het veel meer dan een saaie 360 graden presentatie. Er is een mogelijkheid van direct live contact met de bezoeker, waardoor de tour levendiger wordt en het een extra dimensie krijgt.

Bijzonder aan de tour is dat jouw bedrijf of instelling op elk gewenst moment digitaal te bezoeken is, waardoor je je bezoekers op maat van informatie kunt voorzien en altijd een live rondleiding kunt geven.
Handig voor virtuele events en meetings.

VIRTUEEL OPEN HUIS

Creëer een virtueel open huis dat alle dagen van het jaar open is. Geef online interactieve rondleidingen en presentaties, inclusief live videogesprekken en andere videomogelijkheden. Maak je open dagen hybride en klaar voor de toekomst. Subsidie beschikbaar via NPO.

Ik neem contact op

VIRTUELE SHOWROOM

Open jouw virtuele showroom en ontvang klanten van over de hele wereld. Geef online interactieve rondleidingen en presentaties, inclusief live videogesprekken. Bespaar CO2 uitstoot, reiskosten en tijd.

×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?