Menu
Creators of image
2 microphone for podcast

LAAT JE STEM HOREN

PODCAST

TALK THE TALK

Wil je je eigen professionele podcast opnemen of heb je een event dat je wilt laten podcasten? Dan zit je goed! Bij jou op locatie of in onze eigen professionele studio, wij fiksen het voor je.

Na de opnames wordt de audio schoon geknipt, afgemixt en is er een mogelijkheid om een originele introjingle voor jouw podcastserie toe te voegen.

Op welke manier en waarvoor kun je een podcast inzetten?
– Podcasten van een event
– Podcasten van een of meerdere interviews
– Maak een radio-uitzending online
– Ter promotie van je bedrijf
– Ter promotie van jou als ZZP’er
– Aandacht voor je hobby
– Storytelling
etc.

Stream je podcast naar:
– Spotify
– Soundcloud
– iTunes
– Deezer
– Google Podcasts
en nog veel meer platformen

>> Check hieronder onze podaststudio of kom langs!

EIGEN PODCASTSTUDIO

Podcaststudio Nijmegen
Tegenover het Centraal Station is onze gloednieuwe studio gevestigd. Handig voor als je gasten van verder weg komen. Ook is er een parkeergarage naast ons pand. De podcaststudio is voorzien van akoestische panelen, prettige stoelen en geluidsdempende verduisterende gordijnen. We kunnen naar wens de studio inrichten met lampen in jullie huisstijlkleuren of jullie logo op scherm tonen, als beeldmateriaal ook belangrijk is.

Podcast op locatie
Wil je een podcast op locatie opgenomen hebben? Dat kan natuurlijk ook. Beluister hieronder de podcasts van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, welke we op events hebben opgenomen.

Professionele apparatuur
Onze top of the bill SHURE SM7B microfoons zijn al jaren dé indrustry standard in Nederlandse radiostudio’s. De verstelbare microfoonarmen zijn ergonomisch ook erg prettig. Ook kunnen we maarliefst 8 kanalen opnemen via de pc met de Focus Rite 18i8.

Geluidstechnicus
Je kunt onze studio en apparatuur huren met of zonder geluidstechnicus.

Podcasthost
Ook die kunnen we voor je regelen. Martine is al meerdere malen met succes host geweest, maar ook kun je op onze presentatorenpagina goede podcasthosts vinden: madebymedia.nl/presentatoren

Vodcast
Als videoproductiebedrijf kunnen we je podcast ook met beeld opnemen én andersom gebeurt het ook vaak. Het is mogelijk om dit tijdens een event te doen, maar ook in onze studio met 1 of meerdere camera’s. Dit komt je bereik en je professionaliteit enorm ten goede.

Wie gingen je al voor?
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, GGD Gelderland-Zuid, Stadsschouwburg en Vereeniging Nijmegen, iDoctor, Stoutgroep etc.

Voorbeelden van onze podcasts:

×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?