Menu
Creators of image
mobiele studio voor een online talkshow

Online talkshows

MOBIELE STUDIO

Ik neem contact op

TALK TO ME

Om als organisatie nadrukkelijk onderscheid te maken, is kennis delen tegenwoordig een ‘must’. Een duidelijke profilering, het uitdragen van je professie en openstaan voor discussie, zijn de bouwstenen van groei voor de komende jaren. MADE BY MEDIA faciliteert een complete meercameraregistratie van inhoud, vormgeving, regie tot techniek, om LIVE programma’s te maken voor een specifieke doelgroep op het web. Door interactie via chat, Facebook of Twitter kan de kijker direct contact hebben met de studiogasten. Hierdoor krijgt het programma een extra lading omdat de kijker direct invloed heeft op de inhoud.

VOORSTEL UITVOERING

We maken één of meerdere uitzendingen waarin er gesproken kan worden over verschillende actuele onderwerpen, waar jij of jouw klanten zich hard voor wil maken. Dit kan vanuit een studio of op jouw locatie. De uitzending wordt live gestreamd op een specifieke website of social mediakanaal.

HOE WE DAT DOEN

We maken een volwaardige online talkshow, waarbij verschillende gesprekspartners in gesprek gaan met een professionele presentator. De presentator toont betrokkenheid, stelt scherpe vragen en is op zoek naar discussie, echtheid en passie in het gesprek. De opstelling is bedoeld om discussie, vragen en interactie aan tafel te creëren. De vraagstelling is doortastend en onderzoekend. De presentator wil echt alles weten.

Jij als opdrachtgever bepaalt samen met ons, de inhoud van het programma. Kijkers kunnen op verschillende momenten via Facebook, Twitter en chat meepraten in de studio.

FORMAT

Naast verdiepende interviews kunnen we een aantal items in het programma verwerken zoals korte rubrieken en catchy items. Voorbeelden hiervan zijn: Vraag van de straat, Ja en Nee vragen, Stellingen, Actuele nieuwsberichten, Bedrijfsfilms, Testimonials etc.

Waarom is dit een uitstekend idee voor jou?

 

1. Meegaan met het digitale tijdperk
2. Vernieuwend zijn
3. Naamsbekendheid creëren via website en (social) media
4. Videomateriaal is ook voor andere doeleinden te gebruiken
5. Een kans om optimisme te creëren onder de kijkers
6. Kennis delen en hierdoor de expertstatus krijgen
7. Jouw product/dienst zal in een positief daglicht gezet worden

“De samenwerking en de communicatie was erg prettig, met een mooi eindresultaat dat we met trots hebben laten zien op een internationaal openbaar vervoer congres.”
Guy Hermans – CROW
×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?