Menu
Creators of image
documentaire laten maken voorbeeld

Documentaires

MENS IN DE LENS

Ik neem contact op

Jouw verhaal zichtbaar

Een situatie, onderwerp of gebeurtenis in beeld brengen kan met een documentaire. We gaan er dieper op in, en laten het onderwerp van diverse kanten zien. Je kunt ervoor kiezen om verleden, heden en toekomst te tonen, om interviews af te wisselen met sfeerbeelden en om het onderwerp in een grotere context te plaatsen. Je noemt de korte variant van de documentaire vaak een reportage of mini-docu. Bij allebei staan de feiten centraal en is de toon objectief van aard.

Samen met jou laten we de rode draad zien, de verhaallijn staat centraal. Vanuit allerlei standpunten belichten we het onderwerp. Denk aan je collega of medewerker, je klanten of cliënten, je ouders of familie, je docenten of leerlingen. Ga met ons in gesprek. We duiken in het onderwerp en bieden je voldoende verrassende voorstellen om jouw documentaire of reportage tot een toonbeeld van feitelijke film te maken.

Check onze documentaires, ze oogsten veel positieve recensies.

Bekijk onze documentaires

Documentaire laten maken? Neem vrijblijvend contact op!

“De samenwerking en de communicatie was erg prettig, met een mooi eindresultaat dat we met trots hebben laten zien op een internationaal openbaar vervoer congres.”
Guy Hermans – CROW
“Twee bedrijfsfilms laten maken. Zeer professionele aanpak. Er werd goed meegedacht en het resultaat mag er meer dan zijn!”
Marcel van der Manden – Sheepie Products B.V.
“Hun kracht is dat zij heel goed luisteren naar de wensen en deze vervolgens uitstekend vertalen in een mooi eindproduct.”
Peter van der Neut – Director Operations HTR Rubber and Foam
×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?