Menu
Creators of image
Header afbeelding

ACADEMY

CURSUS BOOST JE CONTENT

Als je je online en offline zichtbaarheid wilt boosten, is deze 3 daagse basiscursus iets voor jou! Je leert alles over social media- en videomarketing, kort en krachtig communiceren, filmen en monteren met je smartphone en je krijgt fijne tools om jezelf sterk te presenteren.

Lees meer

WORKSHOP PRESENTEREN VOOR CAMERA

Wil je goed en krachtig voor een camera staan? Is het onderdeel van je vak, maar word je er wat onzeker van? Of wil je je skills als geïnterviewde verbeteren? Dan is deze workshop iets voor jou! In 4 uur geven we je tips & tricks over je lichaamstaal, stemgebruik, houding, interviewtechnieken en oefenen we voor de camera, zodat je zonder zorgen de media te woord kunt staan of jezelf kunt presenteren voor een camera.

Lees meer

WORKSHOP INHOUDELIJK PRESENTEREN

Je bent gewend om op een podium of voor de camera te staan, maar aan de inhoud en de manier waarop, kan nog wel geschaafd worden?
Twee ervaren TV professionals en trainers, leren je alles over het overbrengen van de inhoud, lichaamstaal, stemgebruik, houding en presentatietechnieken. Met gebruik van de camera, oefenen we cases waardoor we je het beste de juiste tools kunnen geven, om krachtig te presenteren.

Lees meer

WORKSHOP PODCAST MAKEN

In onze podcaststudio leer je in 6 uur alles over verschillende soorten podcasts, ga je oefenen met het opnemen van een podcast, leer je over het aanschaffen en bedienen van apparatuur, audionabewerking in Audition en krijg je tips & tricks over inhoud en het publiceren ervan.

Lees meer

WORKSHOP FILMEN & MONTEREN MET JE SMARTPHONE

Tips over visual storytelling, filmen, compositie, beeldtechniek, de juiste tools, interviewtechnieken, zakelijk vloggen en dan ook nog filmen en monteren op je smartphone. Je gaat na deze 6,5 uur durende workshop vol frisse moed aan de slag met het maken van je eigen video’s op je telefoon en mogelijk neem je ook nog de Oscar mee naar huis!

Lees meer

Filmen en monteren met je smartphone

TEAMBUILDINGWORKSHOP FILMEN MET JE SMARTPHONE

In deze energieke teambuildingworkshop speciaal voor teams tot 50 personen, krijgen jij en jouw collega’s in 4 uur de belangrijkste tips & tricks om zakelijk te leren filmen of vloggen. Met veel plezier leren ze waarom videomarketing nuttig is voor de organisatie, hoe je video’s maakt en… het is ook nog eens een leuk teamuitje.

Lees meer

WORKSHOP ADOBE PREMIERE PRO

Monteren als een pro? In deze 4 uur durende basisworkshop leer je de belangrijkste tips & tricks om te monteren met het programma Adobe Premiere Pro, van een editor en trainer. Audionabewerking, kleurcorrectie, compositie en licht grafisch werk, zijn onderdelen van deze uitgebreide editing workshop.

Lees meer

WORKSHOP SMART FILMEN MET JE PHONE 2.0

Heb je al de nodige basiskennis op zak na de succesvolle basisworkshop ‘Filmen en monteren met je smartphone’, maar wil je meer verdieping en nog even wat opgefrist worden? Dan is deze 4 uur durende vervolgworkshop precies wat je nodig hebt!

Lees meer

PRESENTATIE FILMEN MET JE SMARTPHONE

Je wilt in een korte tijd filmen met je telefoon en tips & tricks over videomarketing overbrengen op je publiek? Misschien als onderdeel van je trainingsdag, onderbreking van je vergaderdag of als toevoeging van je congres? Tijdens deze presentatie van 1,5 uur, presenteren we de belangrijkste basisregels van filmen met je smartphone en het hoe en waarom van videomarketing.

Lees meer

PRESENTATIE VIDEOMARKETING

Een uur durende presentatie over het belang van videomarketing. We leggen uit waarom video tegenwoordig niet meer mag ontbreken in jullie marketingmix. Daarbij geven we voorbeelden en maken we inzichtelijk hoe het voor jouw organisatie een toevoeging kan zijn.

Lees meer

Heb je vragen over onze videoworkshops? Neem contact op!

“De samenwerking en de communicatie was erg prettig, met een mooi eindresultaat dat we met trots hebben laten zien op een internationaal openbaar vervoer congres.”
Guy Hermans – CROW
“Twee bedrijfsfilms laten maken. Zeer professionele aanpak. Er werd goed meegedacht en het resultaat mag er meer dan zijn!”
Marcel van der Manden – Sheepie Products B.V.
“Hun kracht is dat zij heel goed luisteren naar de wensen en deze vervolgens uitstekend vertalen in een mooi eindproduct.”
Peter van der Neut – Director Operations HTR Rubber and Foam
×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?